Skip to main content

Hooggeëerd publiek, LedUpp is in de stad!

In de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw waren er in Nederland diverse circussen van statuur actief. Met prachtige shows en volle tenten brachten zij unieke belevingen. In die tijden waren de media mogelijkheden nog beperkt, maar daar hadden de circussen een oplossing voor. Men had een voertuig met daarop een groot billboard gebouwd, deze promotiewagen werd op strategische plekken geplaatst maar er werd ook mee rond gereden. Dit was zeer effectief, je ziet nog steeds af en toe een dergelijk reclamevoertuig maar dit concept is inmiddels ingehaald door de huidige mogelijkheden.

De afgelopen jaren hebben indoor lightboxes een ware opmars gemaakt. In winkels om productreclame te maken, bij kantoren ter decoratie, of in de horeca als onderdeel van de sfeerbeleving. Een lightbox bestaat uit een box, voorzien van heel veel ledlampjes met daarover een strak gespannen doek dat speciaal voor deze toepassing is ontwikkeld. Het resultaat is sterk afhankelijk van het gebruik van de juiste materialen en juiste toepassing er van, maar over het algemeen geeft het een mooi beeld dat van een afstand niet te onderscheiden is van een digitale projectie.

LedUpp heeft het aloude concept van het circus met een rijdend reclamevoertuig als basis gepakt en gecombineerd met de nieuwste technologie van LED waarmee een vernieuwend outdoor media concept is ontstaan, de LedUpp Moving. Onze LedUpp Lightbox, maar dan op een voertuig. Volledig van binnenuit verlicht, ook rijdend! De dubbelzijdige Lightbox is op locatie te draaien en kan voorzien worden van een lichtsensor en uiteraard ook op het vaste stroomnet aangesloten worden of gebruik maken van een laadpaal.

Stel je voor, jouw merk, jouw event, jouw premièrevoorstelling, jouw boodschap al rijdend en verlicht door de binnenstad van Amsterdam tijdens een drukke avond? Of in het stationsgebied van Eindhoven tijdens de spits? Of in het heuvellandschap van zuid Limburg in de zomer? Of op de Zuidas tijdens de conferentie? Onze chauffeur kan middels een vooraf samengestelde route precies daar rijden waar jij hem wilt laten rijden. Als klant kun je exact controleren wat de afgelegde route is geweest, waar er is gestopt en hoe lang.

LedUpp heeft dit concept zelf ontwikkeld en gerealiseerd. Een absolute primeur en daar zijn we best een beetje trots op. Als test hebben we een rondje Utrecht gedaan, zowel overdag als in de avond. De reacties zijn veelbelovend, mensen zijn verrast over de aantrekkingskracht. Je wordt verleid om te kijken. De intense kleurkracht is een absolute magneet voor de ogen.

Voor projecten die langduriger zijn en/of gesitueerd zijn op een vaste locatie is naast de LedUpp Lightbox de LedUpp Expo ontwikkeld. Hetzelfde concept als de LedUpp Lightbox maar dan in een eenvoudige versie die we plaatsen op ooghoogte. Door zijn vriendelijke ontwerp is de LedUpp Expo eenvoudig te integreren in de standbouw en is bovendien licht van gewicht. Ideaal voor jouw beurstand en gegarandeerd een aandachtstrekker. Ook is het mogelijk de LedUpp Expo op een aanhanger te plaatsen zodat er geen kraan of heftruck benodigd is om te lossen en zo eenvoudig geplaatst kan worden op bijvoorbeeld een evenement.