Skip to main content

LEDUPP MOVING

Zichtbaarheid is onze expertise

Onze innovatieve Mobile Billboards zijn specifiek ontworpen om emotie en beleving over te kunnen brengen, op een locatie en in een periode naar keuze. De LedUpp Moving is door ons ontwikkeld op basis van de nieuwste technologie en beschikt over een dubbelzijdige beelddrager hetgeen resulteert in een netto schermoppervlak van 2 x 7 m2. De nieuwste LED-technieken in combinatie met de eigenschappen van het backlit doek en de superieure prints met optimale kleurkracht laten jouw visuals tot leven komen. De LedUpp Moving is duurzaam geproduceerd en kent een zeer gering stroomverbruik en voldoet aan de hoogste milieuklasse.

Wanneer je onze LedUpp Moving inzet, ben je perfect zichtbaar zowel overdag als in de avond. Je kunt enorm veel mensen bereiken binnen jouw doelgroep. Dat komt door de goede zichtbaarheid van onze Lightboxes, jouw visuals lijken van het scherm af te springen. Bij het verlichten van de achterzijde van het backlit doek zorgt het doek voor een gelijkmatige lichtverdeling en een goede lichtdoorlatendheid. Doordat er twee of drie lagen geprint worden, waaronder een witte laag, ontstaat er een perfecte print.

Zowel tijdens het verlichten van het doek als wanneer de verlichting uitstaat komen de kleuren perfect naar voren. Het resultaat is verrassend en indrukwekkend. Het doek zit middels een speciaal profiel veilig, strak en naadloos opgesloten, en kan eenvoudig gewisseld worden.

LedUpp Moving

De LedUpp Moving is zowel rijdend als stationair inzetbaar. Als extra optie is het mogelijk om de lightbox op locatie te draaien tot 90 graden waarmee zichtbaarheid is gegarandeerd.

Onze missie is jou een uniek en duurzaam Mobile Billboard te leveren, op basis van de hoogst haalbare beeldkwaliteit en het perfecte design, veilig en snel geplaatst tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

ledupp-moving-mobiel-billboard

AFMETINGEN

Hoogte:
ca. 3356 mm
Scherm
3500 x 2000 mm
Breedte:
6750 mm
Diepte:
2200 mm
Totaalgewicht:
ca. 3500 kg

TIP! Bekijk onze LedUpp Moving eens op locatie, wij zullen je verwachtingen overtreffen. Wij delen graag een referentieproject bij jou in de buurt.

SCHERM

Oppervlakte:
2 x 7 m2 netto
Beeldmaat:
3500 x 2000 mm
Kijkhoek:
>140°
Aansluitwaarde:
230V/16A
Max. vermogen:
600 w

WINDKRACHT

Operationeel tot windkracht 6 Beaufort m.u.v. enkele (kust)locaties tot windkracht 4 Beaufort.

OVERIG

  • Schemerschakeling optioneel.
  • Lightbox op locatie draaibaar tot 90°
  • Eigen stroomvoorziening optioneel.
  • Middels een speciale stekker kan er ook gebruik worden gemaakt van een laadpaal.
  • Standaard 2 laags geprint, ook mogelijkheid tot 3 laags print voor extra kleurkracht bij daglicht zonder gebruik te maken van de verlichting.
  • 24/7service bij storing.

Klik hier voor de aanleverspecificaties

ZICHTBAARHEID IS ONZE EXPERTISE.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een passende offerte