THE NEW GENERATION

Zichtbaarheid is onze expertise

LedUpp is een broekie, een jonge dynamische nieuwkomer. Maar we zijn niet onbekend. De mensen achter LedUpp hebben meer dan 15 jaar ervaring in de Out Of Home (OOH) markt.

Wij weten dus exact wat we doen en hoe we jouw campagne tot een succes kunnen maken. Mobile Billboards zijn niet uniek in de markt, maar onze versies wel. Zowel in specificaties zoals bijvoorbeeld de pixeldichtheid, kleurkracht en maatvoering, maar ook qua design, duurzaamheid en veiligheid. Narrowcasting 2.0 noemen wij dat.

ONZE VISIE

Zichtbaarheid is onze expertise

Het klinkt nu misschien nog wat tegennatuurlijk voor een massamedium als Out Of Home, maar een tandje minder kan de impact van de boodschap vergroten. We zullen het de komende jaren steeds vaker zien: merken die niet (alleen) langdurig een compleet netwerk inzetten, maar (alleen of ook) enkele specifieke schermen als micromedium gebruiken. Door in te zoomen op tijd, plaats, doelgroep en context, vergroot je namelijk aanzienlijk de kans op actie bij de consument en is de waste klein.

ONZE MISSIE

Zichtbaarheid is onze expertise

Onze missie is jou een uniek en duurzaam Mobile Billboard te leveren, op basis van de hoogst haalbare beeldkwaliteit en het perfecte design, veilig en snel geplaatst tegen de beste prijs- kwaliteitverhouding.

Kom in contact met ons

ZICHTBAARHEID IS ONZE EXPERTISE.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een passende offerte