Skip to main content

Mobile
Billboards

Zichtbaarheid is onze expertise

LedUpp is dé specialist in Mobile Billboards

Uitgevoerd in zowel Digital Out Of Home (DOOH) als analoge Out Of Home (OOH) assets.

Wij ontwikkelen, produceren, verhuren, vervoeren, plaatsen en verwijderen al onze Mobile Billboards in eigen beheer. Daarnaast verzorgen wij indien gewenst de exploitatie van locaties en de opmaak en het beheer van de content.
Bekijk onze cases
LedUpp heeft de meest innoverende LED schermen en Lightboxes, vergelijk onze specificaties gerust met andere aanbieders binnen het segment Digital Out Of Home (DOOH).
Bij LedUpp valt er wat te kiezen, we bieden onze Mobile Billboards in verschillende uitvoeringen aan, zowel analoog als digitaal, rijdend of stationair.
De LedUpp Vison en LedUpp Lightbox zijn ontworpen in overeenstemming met de DIN EN 13814-norm en goedgekeurd door TÜV Nord.
LedUpp biedt optimaal duurzame Mobile Billboards aan, dit is geïntegreerd bij de ontwikkeling en productie, maar zeker ook bij exploitatie en onderhoud.

Innovatieve beleving op iedere gewenste locatie

Onze innovatieve Mobile Billboards zijn specifiek ontworpen om emotie en beleving over te kunnen brengen, op een locatie en in een periode naar keuze. Onze professionele LED schermen beschikken over de hoogst haalbare resolutie in dit segment, en zijn daarmee het perfecte marketinginstrument om dynamische beelden op doeltreffende wijze te communiceren. De nieuwste technologieën zijn geïntegreerd in het ontwerp van onze Lightboxes. De LED verlichting in combinatie met de eigenschappen van het backlit doek en de superieure prints met optimale kleurkracht laten jouw visuals tot leven komen.
Bekijk onze Mobile Billboards

Innovatieve beleving op iedere locatie naar keuze

Onze innovatieve Mobile Billboards zijn specifiek ontworpen om emotie en beleving over te kunnen brengen, op een locatie en in een periode naar keuze. Onze professionele LED schermen beschikken over de hoogst haalbare resolutie in dit segment, en zijn daarmee het perfecte marketinginstrument om dynamische beelden op doeltreffende wijze te communiceren. De nieuwste technologieën zijn  geïntegreerd in het ontwerp van onze Lightboxes. De LED verlichting in combinatie met de eigenschappen van het backlit doek en de superieure prints met optimale kleurkracht laten jouw visuals tot leven komen.
Bekijk onze Mobile Billboards

WAT MAAKT LEDUPP UNIEK?

Zichtbaarheid is onze expertise

Hoogste beeldresolutie

LedUpp heeft de meest innoverende LED schermen en Lightboxes, vergelijk onze specificaties gerust met andere aanbieders binnen het segment Digital Out Of Home (DOOH). Zo garanderen wij de beste kwaliteit en hoogste impact.

Hoogste Veiligheidsgarantie

De LedUpp Vison en LedUpp Lightbox zijn ontworpen in overeenstemming met de DIN EN 13814-norm en goedgekeurd door TÜV Nord. Hiermee voldoen wij aan de strengste veiligheidseisen en zijn onze assets wereldwijd inzetbaar, ook in de directe omgeving van veel publiek. Ook hierin is LedUpp uniek in de markt.

Ruime keuze

Bij LedUpp valt er wat te kiezen, we bieden onze Mobile Billboards in verschillende uitvoeringen aan, zowel analoog als digitaal, rijdend of stationair. Het is zelfs mogelijk een Mobile Billboard in een specifieke kleur naar wens te laten uitvoeren.

Think Green

LedUpp biedt optimaal duurzame Mobile Billboards aan, dit is geïntegreerd bij de ontwikkeling en productie, maar zeker ook bij exploitatie en onderhoud. Zo verbruiken onze LED schermen tot wel 40% minder energie ten opzichte van gelijkwaardige schermen in de markt.

Onderscheidend in de markt

Omdat LedUpp alle disciplines onder één dak heeft kunnen wij snel schakelen en daarnaast de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid optimaal borgen en grip houden op de kosten.

Projectmanagement

LedUpp ontzorgt haar klanten volledig, wij nemen alle zorgen uit handen. Onze ervaring, kwaliteitsborging en toewijding staan garant voor een succesvolle uitvoering.

Zichtbaarheid is onze expertise

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een passende offerte

Multi inzetbaar

Led schermen & Lightboxes

Wanneer je een LED scherm of Lightbox inzet, ben je perfect zichtbaar zowel overdag als in de avond. Je kunt enorm veel mensen bereiken binnen jouw doelgroep. Dat komt door de goede zichtbaarheid van onze producten. Je kan bij onze LED schermen de content live aanpassen, bewegende beelden toepassen en indien gewenst geluid toevoegen. We beschikken zelfs over een versie die volledig in de kleur goud is uitgevoerd.

Onze Mobile Billboards zijn zeer snel en eenvoudig op vrijwel iedere locatie te plaatsen en worden niet in de grond verankerd, hiermee voorkomen wij schade aan de infrastructuur en besparen we op de plaatsingskosten.

Onze assets zijn in meerdere varianten verkrijgbaar, hierdoor kunnen wij voor ieder project een geschikte versie leveren. Onze innovatieve en kwalitatieve producten zijn optimaal duurzaam. Deze eyecatchers zijn de ideale oplossing voor tijdelijke buitenreclame en informatievoorziening op hoog niveau.

Offerte aanvragen
Zichtbaarheid is onze expertise

Onze promotievideo van de LedUpp Moving