Skip to main content

LEDUPP LIGHTBOX

Wir stehen für Sichtbarkeit

Onze innovatieve Mobile Billboards zijn specifiek ontworpen om emotie en beleving over te kunnen brengen, op een locatie en in een periode naar keuze. De LedUpp Lightbox is door ons ontwikkeld op basis van de nieuwste technologie en beschikt over een dubbelzijdige beelddrager hetgeen resulteert in een netto schermoppervlak van 2x7m2. De nieuwste LED-technieken in combinatie met de eigenschappen van het backlit doek en de superieure prints met optimale kleurkracht laten jouw visuals tot leven komen. De LedUpp Lightbox is duurzaam geproduceerd en kent een zeer gering stroomverbruik.

Wanneer je onze LedUpp Lightbox inzet ben je perfect zichtbaar zowel overdag als in de avond. Je kunt enorm veel mensen bereiken binnen jouw doelgroep. Dat komt door de goede zichtbaarheid van onze Lightboxes, jouw visuals lijken van het scherm af te springen. Bij het verlichten van de achterzijde van het backlit doek zorgt het doek voor een gelijkmatige lichtverdeling en een goede lichtdoorlatendheid. Doordat er twee of drie lagen geprint worden, waaronder een witte laag, ontstaat er een perfecte print.

Zowel tijdens het verlichten van het doek als wanneer de verlichting uitstaat komen de kleuren perfect naar voren. Het resultaat is verrassend en indrukwekkend. Het doek zit middels een speciaal profiel veilig, strak en naadloos opgesloten, en kan eenvoudig gewisseld worden.

De LedUpp Lightbox is zeer snel en eenvoudig op vrijwel iedere locatie te plaatsen en wordt niet in de grond verankerd. Hiermee voorkomen wij schade aan de infrastructuur en besparen we op de plaatsingskosten.

Onze missie is jou een uniek en duurzaam Mobile Billboard te leveren, op basis van de hoogst haalbare beeldkwaliteit en het perfecte design, veilig en snel geplaatst tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

AFMETINGEN

Hoogte:
4893 mm (exclusief stelpoten)
Scherm
3500 x 2000 mm
Breedte:
3500 mm
Diepte:
2400 mm
Totaalgewicht:
ca. 5600 kg

TIP! Bekijk onze Lightbox eens op locatie, wij zullen je verwachtingen overtreffen. Wij delen graag een referentieproject bij jou in de buurt.

SCHERM

Oberfläche:
2 x 7 m2 netto
Bildgröße:
3500 x 2000
Kijkhoek:
>140°
Aansluitwaarde:
230V/16A
Max. vermogen:
600 w

WINDKRACHT

Operationeel tot windkracht 10 Beaufort m.u.v. enkele (kust)locaties tot windkracht 8 Beaufort.

TECHNISCHE GOEDKEURING

TÜV Nord conform de DIN EN 13814

OVERIG

  • Verlichting aan/uit te zetten vooraf opgegeven tijden.
  • Schermschakeling optioneel.
  • Standaard 2 laags geprint, ook mogelijkheid tot 3 laags print voor extra kleurkracht bij daglicht zonder gebruik te maken van de verlichting.
  • 24/7 service bij storing.

WIR STEHEN FÜR SICHTBARKEIT

Kontaktieren Sie uns bitte, wir informieren Sie gerne über die Möglichkeiten und bieten Ihnen ein passendes Angebot.